Radionice

Napomena za učesnike: Radionice će se održavati na srpskom jeziku

07.03.2020. - “Meke veštine za uspešan javni nastup”

“Meke veštine” su lične karakteristike ili osobine koje svako od nas poseduje. Omogućavaju nam da efektno i efikasno koristimo naše tehničke veštine i znanja. Istraživanja su pokazala da su meke veštine 6 puta značajnije za uspeh u poslu ali se malo zna o njima.

 

O temi “Meke veštine za uspešan javni nastup” više će nam reći Jelena Raut, PhD student Fakulteta tehničkih nauka. 

16.03.2020. - “Team buliding"

Iako je do pre desetak godina na našim prostorima bio potpuno nepoznat termin, tim bilding postaje sve popularniji među jakim kompanijama. Tim bilding se koristi kao sredstvo uspostavljanja i razvoja osećaja za saradnju među kolegama, za razvijanje osećaja pripadnosti kompaniji, kao i međusobnog poverenja među svim zaposlenima.

Za sve one koji su imali priliku da rade u timu, kao i za one koji se do sada nisu susretali sa timskim radom, spremili smo za vas radionicu 

“Team buliding” 16.03.2020. sa početkom u 8:30h.

 

Brzo se prijavite i zauzmite vaše mesto! 

20.03.2020. - ”Budućnost u zapošljivosti”

Karijera je put pojedinca kroz obrazovanje i rad. Razvoj karijere predstavlja proces u kojem pojedinac upravlja sopstvenim učenjem, pronalaskom zaposlenja i karijernim odlučivanjima tokom celog života. 

Zainteresovani ste za karijerno savetovanje i istraživanje poslovnih mogućnosti? Niste sigurni za koji posao da se odlučite? U tom slučaju prijavite se za radionicu “Budućnost u zapošljivosti”.

Pomoću ove radionice naučićete kako da aktivno utičete na razvoj svoje karijere, kako razviti veštine neophodne za rad u poslovnoj sredini i još mnogo toga.

Broj mesta je ograničen, a rok za prijavu je 16.03.2020.

English