Sponzori

Hvala na saradnji!

Zahvaljujemo se svim našim partnerima koji su prepoznali kvalitet našeg rada i pomogli nam u realizaciji ovog inženjerskog takmičenja.

Ukoliko i Vi želite da nas podržite, možete nas kontaktirati putem mejla [email protected]

Srebrni sponzor

ContiTech je jedan od vodećih dobavljača tehničkih elastomernih proizvoda i specijalista za plastičnu tehnologiju. Razvija i proizvodi funkcionalne delove, komponente i sisteme za mašinstvo i inženjerstvo postrojenja, rudarstvo, automobilsku industriju i druge važne industrije.

Godišnji sponzor

GUARANA je najpopularnije i najprodavanije energetsko piće u Srbiji i regionu. Kao prvo energetsko piće, GUARANA je kreirala svoju kategoriju na lokalnom tržištu i već 20 godina predvodi energetske napitke, komunikacijom, inovacijama i ukusom koji potrošači vole. Zbog svog jedinstvenog sastava i prepoznatljivog ukusa, GUARANA podiže nivo energije, osvežava, pojačava koncentraciju i drži budnim. Osim originalne, zelene Guarane, GUARANA portfolio sadrži i: Guarana Mojito, Guarana Icebreaker sa ukusom ledene bombone i Guarana Aphrodisiac sa ukusom marakuje, a tu je i posebna edicija – NoSleep awakened by Guarana.

English